2 manga (nezralá)
8 ks fazolových lusků
4 ks cherry rajčat - přepůlená
8 ks čerstvých mátových listů
2 lžíce rozdrcených opražených kešu oříšků
2 lžíce smažené cibulky
čerstvý koriandr
Omáčka
1 stroužek česneku
4 ks cherry rajčat
1 limetka – šťáva
2 chilli papričky
50 g palmového cukru
3 lžíce kokosového mléka
2 lžíce rybí omáčky
Postup
Nejdříve si připravíme omáčku. V mixéru rozmixujeme všechny suroviny a vzniklou omáčku dáme na 60 minut uležet do lednice.
Fazolové lusky krátce povaříme a po vychladnutí je překrájíme na zhruba 2-3 cm velké kousky. Manga oloupeme a nakrájíme je na tenké nudličky, které dáme spolu s fazolkami, cherry rajčaty a nasekaný mátovými lístky do mísy a prsty promícháme. Před podáváním posypeme salát rozdrcenými kešu oříšky, osmaženou cibulkou a lístky koriandru. Omáčku podáváme samostatně v misce a salát jí zalijeme bezprostředně před podáváním.

Komentáře
Zatím nemáme žádné komentáře. To je škoda.